03 märts 2011

Parts: "mind ei huvita mida mingid 900 inimest internetis arvavad"

Äripäevas välja toodud karm tõde Eesti internetilehekülgede statistika kohta peale suurt reformi kui .ee lõpulised domeenid muutusid tasuliseks. Paremad lõigud on lausa väärt tsiteerimist: "See tähendab, et  internetist on kadunud hinnanguliselt 880 miljonit lehekülge enamasti eestikeelset informatsiooni. “Meie kõige pessimistlikum hinnang jaanuaris oli suurusjärgus 500  miljonit ja ka selle numbri pihta saime ohtralt kriitikat. Nüüd on tõde teada ja tuleb välja, et hävitustöö on olnud jahmatavalt põhjalik.

Asjale paneb punkti Partsi kommentaar, et tal on sügavalt ükskõik, mis domeenihaldusega toimub, tähtis on saadav rahahulk mitte inimeste arvamus. Kuna valmiste aeg õige lähedal siis IRL kaotab "tänu" Partsile tõenäoliselt nii mõnegi hääle (pigem mõnikümmend..mõnisada häält). Kui selline suhtumine on domineeriv antud teema puhul, siis tõenäoliselt kehtib see ka muude teemade puhul. Mida tahta poliitikust, kellel sügavalt ükskõik teiste arvamusest?

Tegelikul on neid sigadusi veelgi tehtud. Võtame kasvõi tudengitelt õppelaenu osaline kustutamise kaotamine riigisektorisse tööle asumisel ja lapse saamisel. Üks üksikkandidaat on seda teemat nii kommenteerinud: "Koheselt  tuleb taastada õppelaenude kustutamine riigi ja  omavalitsussektorisse tööle asujatele ja lapse sünnitanud tudengitele.  Selle lubaduse murdmine REF-i ja IRL-i poolt oli suurim sigadus
tudengite suhtes, mida tänane valitsus on teinud. Valitsus ei tohi oma sõna murda, kuid just seda ta tegi, seega puudub  nende vastu ka usaldus. Miks peaksime siis uskuma IRL-i tasuta  kõrghariduse lubadust, kui nad juba ükskord on oma sõnu söönud.
"

Kommentaare ei ole:


WebCounter.com
blog.tr.ee