22 august 2010

Huvitav Bluetooth FM/MP3/SD/USB jubin autosse

Ebay'st leiab vahel üsna uskumatuid vidinaid. Üheks selliseks on seade, mis SD/USB kaudu MP3 mängides saadab signaali üle FM sageduse autoraadiosse. Kruti aga autoraadio sagedus eelnevalt seadmega määratud sagedusele ja musa tuleb. Seade ise toetab stereo signaali edastamist 87,5-108MHz ehk kogu FM sagedusalas, mille leviala on 10-15m.
Lisavõimalusena on seadmel ka Bluetooth ühendus, mis telefoniga ära sünkides toimib ka auto hands-free seadmena. Kui kõne sisse või välja tuleb, paneb seade musa vakka ning vestluskaaslase häält saad auto kõlaritest kuulata. Lisaks on sellel seadmel ka 3,5mm stereo sisend, mis lubab omakorda muusikat kasvõi otse arvutist lasta.
Nagu pildilt näha on asjal ka taustavalgustusega displei ja pult. Displei on iseenesest küll käkk aga näitab vähemalt ligidalt vaadates kõik vajaliku ära. Ka pult pole suurem asi kuna infrapuna ühendus on tehnikasajandi algusaegadest pärit ime. Ühe miinusena võiks veel ära mainida, et seadmel pole ka laulu edasikerimise funktsiooni.

Olles seda asjandust nüüd üle nädala testinud siis oma hinna kohta teeb ta väga head tööd. Koos saatmiskuludega alla 250EEK maksta pole just palju.
Kellele seda soovitada? Kui su autoraadio empekolme ei mängi või pole CD/DVD seadet üldse olemas, siis võiks julgelt soovitada.

Ahjaa, peale sigarisüütajasse pistmist boodib ta end üsna kiirelt üles. 2-3sek pärast peale sisse lülimist musa juba tuleb.

Kommentaare ei ole:


WebCounter.com
blog.tr.ee