24 märts 2010

Kuidas käia keelatud netikasiino lehel

Palju boleemikat tekitanud netikasiinode keeld on tõenäoliselt nii mõnegi inimese pannud kukalt sügama, mis nüüd saab. Hetkel on keelu alla pandud 175 lehekülge üle maailma. Nimekirja leiab siit. Hoolimata teenusepakkujate kuulekast seaduse täitmisest on siiski võimalik kõiki neid netikasiinosid külastada. Võimalusi on vähemalt kaks.
1. Kasuta proxy't ehk vaheserverit
2. Kasuta mõnda välismaist DNS ehk nimeserverit.

Proksiserveri kasutamiseks on olemas igal veebibrauseril seadistuste all võimalused. Interneti on täis proksiserverite nimekirju, mida võib vabalt kasutada. Teine ja lihtsamgi moodus on minna mõnele lehele, mis suunab sind vaheserverina ise otse sinu soovitud lehele. Näiteks:
  • http://vectroproxy.com/
  • http://www.youhide.com/
  • http://hidemyass.com/
jne. Selliseid on palju, väga palju! Kõigil neil on lehel olemas aadressi sisestamise koht, kuhu sisestad oma soovitud lehekülje ja võidki igal pool vabalt surfata.

Teise variandina pead tõenäoliselt oma ruuteri või arvuti DNS serveri aadressi ära muutma. Vabalt kasutatav on kasvõi google DNS server. Lähemalt saab lugeda siit, mis on serveri aadress jms.

Hoolimata EMTA jaburatest nõudmistest on elu siiski ilus kuna tegemist on äärmiselt mõtlematu piiranguga millest saab iga kell üle ja ümber.

Kommentaare ei ole:


WebCounter.com
blog.tr.ee