02 november 2010

Saag 3D - oodatud või ootamatu?

Ühelt poolt oodatud film teisalt ootamatu sisu. Niisiis pühapäev lõppes ilusa õuduka õhtuga ehk Saag 3D esilinastusega Solarises. Kaua oodatud ja nüüdseks nähtud. Suur saal oli puupüsti rahvast täis. Imestasin kui palju õrnema soo esindajaid seda verevalamist vaatama olid tulnud.

Film polnud veel viite minutitki käinud kui mu elukaaslane juba pea ära pööras, et veriseid soolikaid vaatama ei peaks. Algus oli paljulubav ja verisem kui eelmised osad. Edasi läks kõik nii nagu minema pidi. Aina räigemad stseenid kuni mingi hetk tundsin, et vennad olid filmi tegemisel mingi piiri ületanud. Kõikvõimalikud inimeste lõhki rebimised, poolenisti räbalad näod, katki puuritud kõrid ja silmad. Lihtsalt vaatasid tuima rahuga seda verevalamist. Veriseid stseene oli nii palju, et mingit põnevust enam ei olnud, ainult üks stseen teise järgi kuidas inimesi tükeldati. Mitte mingit põnevust ei olnud, et mis järgmisena saab. Kõik oli teada. Iga järgmise ukse taga järgmine ohver kellelt midagi küljest ära rebitakse.

Mulle isiklikult hakkas selline asi vastu. Kas soovitada seda filmi õuduka huvilistele? Vist mitte. Kes õuduka asemel külluses veriseid stseene näha tahab, mingu aga vaatama. Umbes sama nagu vaataks filmi retsidivistist või sõjast, kus näidatakse pommikildude läbi lõhutud inimesi.
5 palli süsteemis paneks heal juhul hindeks 3.

Kommentaare ei ole:


WebCounter.com
blog.tr.ee