28 oktoober 2010

Vahekokkuvõte 100EUR laristamisest/kordistamisest

Tahes tahtmata on eelmises postituses esitatud väljakutse iga päev peas keerelnud. Kõige lihtsam oleks raha panka hoiusele panna, käed tagumiku all istuda neli kuud ja olen umbes 1,5% omadega plussis. Käisin mõttes läbi igasuguseid variante ja mõned perspektiivimad jäid sõelale:
  • aktsiaturud - tõenäoliselt läheb (osaliselt) käiku alles siis, kui summat annab juba poolitada ja tegevuste vahel ära jaotada
  • mõne idee realiseerimine ja maha müümine - kõik ideed ei vaja 1000+ raha. Kõik, mida vaja, on teadmisi mõnes ideega seotus spetsiifilises valdkonnas, pealehakkamist, head müügimeheks kehastumist ja natuke õnne ka
  • osta-müü-vaheta - nishi leidmisel (odavam, parem, kiirem jne) on sellega võimalik väikest rahahulka ilma pead eriti vaevamata mõnevõrra suurendada. Kuna see pole tegevus, mis lisaväärtust toodaks, siis on see pigem ajutine lahendus.
Ühe neist ideedest olen hetkeks käsile võtnud ja esimene nö tehing on poolepeal. Iga tehingu sisu räägin lahti koos võidetud/kaotatud summadega peale seda, kui tehing on lõppenud. Hetkel 70% rahas. Tehinguga loodan saada 35-40% kasumit.


Kommentaare ei ole:


WebCounter.com
blog.tr.ee