03 jaanuar 2010

Lihtne ja kiire viis DVD'st AVI teha

Kuna mul kodus laps oma multikate hullusega kipub DVD'dest ainult riismeid alles jätma, siis olin sunnitud leidma viisi, kuidas mingilgi viisil multikad alles hoida. Netis on küll igasuguseid õpetusi - heli ja video sünkimine, subtiitrite jama jms tekitas tunde et asi on keerulisem, kui ta olla võiks. Lõpuks leidsin lahenduse, kuidas kulutades enda aega maksimaalselt 2 minutit nuppude klõbistamisele, saab vägagi ilusa Xvid või DivX video. Vaja on selleks 2 programmi ja umbes 6GB vaba ruumi.

1. Tõmba programm nimega DVD Decrypter. Selle saad näiteks siit: http://www.rita.lt/
2. Konfi DVD Decrypter ära nagu on kirjeldatud siin: http://www.rita.lt/guides/AutoGK_DVDtoAVI.htm Põhimõtteliselt on vaja pilk peale heita ainult screenshotidele, et asi kiirelt tehtud saaks.
3. Lase DVD masinasse ja ripi see DVD Decrypteri abil arvutisse.
4. Tõmba ja installi omale AutoGK programm näiteks siit: http://www.autogk.me.uk/
Täiendus: saad selle tõmmata ka siit: http://www.videohelp.com/tools/AutoGK
5. Konfi see ära nagu on näidatud punktis 2 viidatud lingil.
6. AVI saamiseks tee nagu näidatud ülal lingil ja paari tunni pärast on sul olemas tiptop avi, soovi korral ka koos subtiitritega.

Kui korra juba asi konfitud siis edaspidi on ainult sekundite vaev järgmisest DVD'st AVi tegema panna. Mina isiklikult olen teinud kõik AVI'd 1120MB (1/4 DVD) suurused ning kvaliteedi kohta pole mitte ainsamatki halba sõna öelda. Ka on kõigil videodel kenasti hääl videoga süngis.

Kommentaare ei ole:


WebCounter.com
blog.tr.ee