09 aprill 2010

Uuspõllu "Isa" - TEHTUD!

Kuna Uuspõllu "Ürgmees" oli üle ootuste hästi mängitud näidend, siis oli kindel plaan ka "Isa" ära vaadata. Tallinna Vene teater oli igatahes puupüsti rahvast täis ning üldse oli piletite saamisega raskusi, ma mõtlen istekohti, kust ikka midagi näeb ka.
Kui sul on umbes 3 aastane laps, oled abielus ja elad õnnelikult naisega koos, tunned nii mõndagi tuttavat Uuspõllu jutus ära. Nagu ka eelmise näidendi puhul räägib mees sellest, kuidas asjad tegelikult on. Eriti kui on veel võtta võrdlusmoment oma enese elust, tunduvad erinevad olukorrad vägagi tuttavad. Võib ju öelda, et miks rääkida asjast, mida me niikuinii teame. Jah, kõik on võetud elust enesest aga miks mitte vaatama minna fantastiliselt head näitlejat, kes aitab mõnda asja võibolla natukene teise pilgu alt vaadata. Kui ikka kodus näägutav naine või alaliselt vinguv laps, siis vahelduse mõttes oleks hea naine kaasa krabada ning koos see tükk ära vaadata.
Viimasel ajal on kuidagi palju tänapäevast meediat hakatud lavastustes kasutama. Kõikvõimalikud videod, pildid, muusika - õnneks ei pingutatud sellega üle. Varasemast on üks kogemust Rakvere keskkooli trupiga, kes suutis oma näidendi sisuliselt meedia peale üles ehitada. Välja kukkus täpselt nii nagu pidigi kukkuma - nooruslikult lapselik ja poolik.

Kommentaare ei ole:


WebCounter.com
blog.tr.ee